Hvem er vi

www.Showrugs.com er en webshop hvor du kan bestille special lavede Torpol Produkter gennem den danske Torpol agent, Torpol Denmark.Vores webstedsadresse er: https://www.showrugs.com.

Handelsbetingelser

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på Showrugs.com skal du igennem 8 trin:
1. Find den/de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
4. Godkend vores forretningsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.
6. Vi kontakter dig vedrørende din order og sammen med dig designer vi produktet der passer til dig.
7. Når vi er enige om produktet godkender og betaler du den nye orderbekræftigelse.
8. Produktion og afsendelse af dine vare sker når vi har modtaget din betaling.

Alle varer på hjemmesiden er priseksempler. Der må derfor påregnes en anden pris på produkterne. Priserne der fremgår på vores shop er derfor “fra-priser”. 

 

Bestilling

Har du forespørgsler til varer, der ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager forbehold for udsolgte varer, og tilbudsvarer sælges kun til nedsat pris, i det omfang lager rækker. Vær opmærksom på, at farverne kun er retningsvisende og at billeder kan snyde.
Alle priser er ex. moms og er dagspriser. Når du handler med Showrugs.com indgås aftaler på dansk.
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Showrugs.com. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre

Betaling

Showrugs.com sender kunden en faktura, når ordren den endelige order er godkendt af begge parter. Faktura kan betales via. mobilepay, kontant eller via bankoverførsel.

Levering

Dine varer afsendes fra vores producent når de er klar til afsendelse. Der må forventes 15 arbejdsdage fra den godkendte order til kunden modtager sine vare.

Forsendelse med GLS, hurtigt, nemt og bekvemt. Vælg den pakkeshop der ligger nærmest, og du har lang åbningstid til at hente din pakke. Eller få sendt direkte til dit arbejde, hvis det er en virksomhed med fast åbningstid eller stutteri. 

Showrugs.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (flere dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Showrugs.com naturligvis en ny leverance uden beregning.

Showrugs.com tager forbehold for udsolgte varer og fejlprismærkede produkter, dette er også gældende selvom du har modtaget en ordrebekræftelse.

Varereturnering

Du betaler selv for at returnere, men du kan på siden købe RETURFRAGT GLS til 49,-
Ved reklamation skal vi kontaktes forud, da vi kan sende fragtfri label.

Ved fejl eller mangler bedes henvendelse rettes til:

Højvig Consult ApS
Ahlgade 1C
DK-4300 Holbæk
Tel. +45 23 83 21 23

CVR 25642228
Bank: Dragsholm Sparekasse
Reg. nr.: 0537
Konto: 0000730386
IBAN: DK6105370000730386
Swift: DRAGDK21

Retunering af vare, foregår også til ovenstående adresse. Bemærk, vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter pakker, sendt som Pakke uden Omdeling. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Medmindre andet er aftalt, krediteres det angivne beløb, for varen, der blev brugt ved købet.
Har du købt varer i en fragtfri periode, hvor betingelsen har været køb over et vist beløb, beregner vi os fragten, såfremt du returnerer hele sendingen eller dele deraf. Dvs.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Du skal gøre Torpolshop opmærksom på fortrydelsen inden de 14 dage. Derefter har de 14 dage til at returnere varen. Du betaler selv for returnering i forbindelse med fortrydelse. Retuneres varen ikke tilbage i samme stand, kan du risikere at hæfte for forringelse af varens værdi. Det vil sige, at du kun kan returnere hvis varen er blevet håndteret på den vis, der er nødvendigt for at teste varen (ligesom man ville gøre i en butik). Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet her, betragtes varen som brugt. Dette betyder at du ikke får købsbeløbet retur. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Refusion

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Vi udbetaler ikke penge retur, før beløbet er tilgået vores konto.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage (se dog ovenfor vedr. betalingskort). Omkostninger til returnering afholder du selv.

Reklamationsret og efterservice

Torpolshop.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er opstået direkte eller indirekte som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation af fejl og mangler, som opdages ved almindelig skal meddeles Torpolshop.dk hurtigst muligt. Reklamation indenfor to måneder, efter fejlen er opdaget, ses som rettidig. Varen kan her efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

I forbindelse med reklamationssager afholder Torpolshop.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Torpolshop.dk skal ALTID kontaktes inden returvarer sendes ind.

Vi tager forbehold for mindre afvigelser på produkterne i forhold til billedet, da producenterne kan foretage løbende ændringer.

Link til Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Mille Christophersen på info@torpolshop.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Showrugs.com har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Showrugs.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Virksomhedens direktør og dataansvarlige har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Showrugs.com er Mille Christophersen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Showrugs.com videregives eller sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos Showrugs.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Showrugs.com via e-mail info@torpolshop.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på Showrugs.com, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Webstatistik
Vi bruger webstatistik på Showrugs.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Showrugs.com

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.